Operatie 2 – dag 10: ontbijt op de rand van ’t bed

jaja, weer een stapke in de goei richting. Eten doen we vanop de rand van ’t bed. Da slikt wa beter door want plat liggen en eten doorslikken met ne scheve slikker is ni simpel.

Kinesist Steven is er weer vroeg bij en werkt aan Eric zijn handen: Linkerkant is beter dan gisteren, minder stijf maar de rechterhand is minder omdat de gewrichten beginnen vast te zitten en de binnekant is gezwollen. Er zit ook alweer 10 dagen een infuus bovenop. Met trekken en wringen komt dit weer wat los.

Ergo-therapiste Leen is er ook vrolijk deze morgen. Ze heeft weer nieuw speelgoed meegebracht. Ze heeft gevraagd aan de dokter om een brace te bezorgen voor zijn rechterhand om zijn vingers te strekken zodat ze niet kunnen  verkrampen. Leen zingt in een groepke: Silent Reason. Ze komen optreden voor 100 euro dus als iemand muziek zoekt voor een feestje ofzo: Ze zijn begonnen onder de naam ‘Sweet Revenge’, maar net zoals onze muziek, is de groepsnaam ook gegroeid. Vandaag brengen ze met Silent Reason een bescheiden gevoel, oprecht & krachtig. Wat vroeger een wirwar van ideeën was, is nu uitgegroeid tot Vlaamstalige & Engelstalige niet te definiëren muziek.

Wat reclame maken mag wel eh. Like op facebook: http://www.facebook.com/lists/1950859013735#!/silentreason

en als je es wil luisteren naar het nummerke “Hero”: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=296469363774430&id=116946455007715&notif_t=like#!/silentreason/app_178091127385

Het is alweer half 12 als Eric komen wassen en zijn bedje verfrissen. Verpleegster stagiaire Carla is niet zo handig vandaag maar heeft vanmorgen niet kunnen ontbijten omdat haar man overslapen was en haar dochtertje Lore nog moest klaarmaken. Stage lopen, het huishouden doen, studeren… binnekort beginnen de examen.. ni simpel ma ze gaat dat goet doen want ze is net zo’n ‘prut” als haar dochtertje volgens mij.

In de namiddag komen ons Sonja en Jef op bezoek.We proeven de van vanmorgen versgeplukte aardbeiden en ze zijn heerlijk!  Ze hebben ons huis weer onderstebovengehaald en wat spullen ingepakt zodat ik nog een weekje verder kan. Ne volle kabas spullen en wat zomerse kleren voor mij want 17 dagen geleden sprak men nog niet over “zomers” dagen. De papierenwinkel kan ook niet blijven wachten, dus mijn secretaris-schoonbroer gaat dat voor ons in orde brengen. Nadien mag ik nog mee iets gaan eten op ’t terraske van ’t Apostelken. Het is toch erg om Eric zo achter te laten maar hij was goed aan ’t rusten na zijn avondeten.

Aan de lift staat een jong koppeltje en een meisje met een ronde buik. We stappen samen in de lift en het meisje zegt: wel krap hier in de lift. Ik reageer zo van: we zijn hier dan ook met 5.. ze kijkt me aan en zegt: seeheeg, ik ben gistere wel bevallen hé ! OEPS.

Terug bij Eric gaan we een beetje stoom opladen en uitblazen en zoals altijd, proberen we zoveel mogelijk samen te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s