Misverstanden

Dit gebeurde donderdagavond:

Nadat Leo, An, moe gierle en ik richting huis vertrokken zijn, gaan Drea en Thieu even wandelen zodat ozzen Eric efkes kon rusten.

Toen ze terugkeerde van hun “uitje”  stond Drea achter zijn bed en viel het haar ineens weer te binnen dat ze elke dag de zak met urine komen meten en dan naar die link dat die zak daarstraks al goe volzat, zei ze heel onnozel “hebben ze uwe zak al komen meten?”.  Dat kwam echter vrij ongewoon over omdat ze daarover helemaal ni bezig waren en niemand met die plaszak in zijn hoofd zat.  Onze Eric daarom “héla héla van mijne zak blijven ze af hé!, mijne zak komen meten….niks daarvan!”

Daarne is Drea zijn hand aan’t masseren nadat zijn voeten een flinke beurt hadden gekregen, maar staat ze toch aan de kant van’t bed langswaar zijn darmkes hangen die naar die fameuze plaszak leiden.  Omdat het toch nogal een poos rechtstaan is, wisselt ze af en toe van voet om op te steunen.  Bij het wisselen van voet raakt haren bil waarschijnlijk dat darmke zonder dat ze daar erg in heeft.  Onze Eric plots met strenge ogen en zijn lippen wat smaller getrokken “héla ik denk dat gij tegen iets staat” .  Drea’s hoofd maakt weer rare kronkels en dat werd omgezet alsvolgt ‘goh, die voelt dat wanneer zijn urine niet meer naar beneden kan lopen’ . Dus ze zegt héél verwonderd “oh voelt gij dat dat het stropt???”  Ze ging ervan uit dat het buisje wat platgedrukt werd door haren dikke bil waarop ozzen Eric : ” neje dat niet maar dat gij aan mijn fluit trekt ……da voel ik wel !!!! ”

In elk geval dat heeft ons allemaal toch een ferme lachbui gegeven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s