Dag 39 – Walking again

’t Regent als we wakker worden. Dr Kools is er om 7u30 en checkt de wonde en bevestigd dat vandaag de pijnpomp vervangen wordt door de gewone pijnmedicatie. Ook de blaastraining mag gestart worden.

We ontbijten opnieuw samen aan tafel. Het is nog steeds zeer pîjnlijk om rechtop te zitten. Vooral de halsband drukt op zijn wonde en het bemoeilijkt ook het slikken. Maar met een frisse yoghurt lukt het wel.

Leen komt alweer oefenen en ze merkt op dat hij de verkeerde pyjama draagt 😦 Ik leg dan uit dat er op sommige pyjama’s een dubbel rugstuk gestikt is dat irritatie geeft omdat hij momenteel veel moet liggen. Dus we wisselen af: vandaag en morgen een pyjama zonder rugstuk en zondag de door Leen gekozen pyjame. Ze is natuurlijk welkom om te komen keuren.

’s Middags zit hij ook een hele tijd op en de nieuwe medicatie wordt opgestart. Om 15u00 wordt het zwaar en vraagt hij een dipi en uiteindelijk komt er vandaag niemand meer langs tot 17u00 om de bokes te brengen. Geen medicatie, niks…

En in de namiddag gaat Eric op stap 🙂

Om 19u30 bellen we zelf want nu wordt het wel echt zwaar. Nog steeds niks gekregen voor de pijn. De verpleging heeft het druk want er is een collega dringend naar huis geroepen. Ook de blaastraining is dus vandaag ni opgestart. Eric ligt stil en bleek en heeft nu echt heel veel pijn in armen en nek. Na een half uurke begint het te beteren dus nu gaan we proberen nog een gezellig TV avondje te beleven want ik heb CHIPS.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s