Dag 4 – samen naar de cafetaria, oefenen, frisco eten

Deze morgen was ik er alweer vroeg bij en als ik mijn facebook open, is Jessica, de mama van Kahlil Mae, online. Ze hebben net een cunina-meeting achter de rug. Hier wordt alles nog eens op een rijtje gezet en worden eventuele problemen besproken. Kahlil Mae heeft goed gewerkt in school. Ans en Lieven zullen wel trots zijn. Ans en Lieven hebben ook een blog waar we alles kunnen volgen over Kahlil Mae en oook over hun kindjes Fleur en Tijl.

http://fleurentijl.wordpress.com/category/cunina/

Nog steeds vind ik ni echt mijnen draai hier en ik rijd nog even tot bij ons thuis en dan naar Eric om hem te helpen bij het middageten. Soep is veel lekkerder als je die met een lepel kan eten in plaats van te drinken uit een plastiek bekertje. Maar de patatjes, groenten en vlees kan hij zelf eten. Het is ook weer superlekker want het bord is redelijk rap helemaal leeg.

  

We gaan nadien samen naar de cafetaria zodat ik ook iets warm kan eten: fritjes natuurlijk. Het smaakt me ook dubbel zo goed zo samen er eens uit 🙂

Omdat Eric in de voormiddag iets omhanden wil hebben, ben ik op zoek gegaan en vond dit:

  

Zoals afgesproken met Chris en Dorien, gaan we ook extra oefenen dit weekend. Eerst lijntjes lopen tussen de baren en daarna naar de ergo. Het is een plezant denkspelletje dat hij kan doen, terwijl hij zijn kuitspieren rekt: eerst de gaatjes vullen en dan het middenste blokje er opnieuw uitnemen; telkens eentje overzetten en dan mag je het blokje waar je overgezet hebt, wegpakken. ’t Is de bedoeling alle blokken weg te krijgen. Zou het lukken vandaag?

Terwijl Eric in de hal aan’t oefenen is, komt ons Sonja met Jorim op bezoek. Jorim had ons al direct opgemerkt als ze de gang opliepen. Op de kamer leert Jorim ons dat het bord tegen de muur een mini-altaartje is: als we op stap gaan, kunnen we het licht laten branden en een briefke hangen 🙂

Jorim heeft een bandje aan van Pukkelpop 2007 en  het ziet er nog heel goed uit ook !  Dat van ozzen Eric gaat zo lang ni meegaan.

Ik had helemaal ni door dat het een bandje was van de fuif van gisteren waar ze restantjes gebruikten :-p

We worden ook nog getrakteerd op lekkere frisco; voor ozzen Eric ni gemakkelijk om op te eten maar voor mezelf blijkbaar ook ni. Jorim is net te laat om ne foto te trekke van mijne frisco die op de grond ligt, want soms kan ik ook héééééééél rap zen.

 

 

5 gedachtes over “Dag 4 – samen naar de cafetaria, oefenen, frisco eten

  1. Ik ben blij dat je op die manier toch nog contact kan houden, want ik vind het zo jammer voor jullie dat jullie geen contact via internet kunnen hebben met Sherlyn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s