10 dagen thuis

Er is heel wat verbeterd na 10 dagen. Dit moedigt ons enorm aan ook als is het niet altijd even gemakkelijk want niet elke dag zie of merk je natuurlijk vooruitgang.

Rechtstaan en lopen lukt heel goed maar we moeten natuurlijk voorzichtig blijven. Ook rechtkomen uit een stoel , zetel en auto gaat vlotter en zelfstandig. Alleen ’s morgens is het nog moeilijk omdat na een nacht stilliggen alle spieren en gewrichten stijf zijn. Na een warme douche zijn de spieren al wat losser en gaat het allemaal weer wat makkelijker. Terwijl ik onder de douche sta, haalt Eric het bestek uit het afwasmachien en nadien helpt hij met het klaarzetten van de ontbijttafel, zet de koffiemachine op,… zijn bokes smeert hij zelf en het drinken uit een mok lukt al heel goed. Het lijken allemaal maar kleine dingen maar het zijn wel handelingen die elke dag verbeteren.

In de keuken geholpen met de bladerdeeg, vlees gebakken op de bbq en  sla gewassen

 

Mee gaan winkelen, bij os thuis in den hof en serre gaan kijken, naar het Cunina-huis geweest waar we, zoals altijd, hartelijk ontvangen werden, naar os Sonja voor haar verjaardag, naar Leen gaan luisteren bij het optreden met haar groep Silent Reason en tijdens het optreden altijd rechtgestaan op de 1ste rij en aan den toog gezeten;  op bezoek in de Lindeloo en gaan burten bij Drea en Thieu

 

 

Nen hele avond alleen geweest, terwijl ik ging wandelen.

Heel veel geoefend en spieren gekweekt 🙂

 

Ook de bezoekjes blijven komen wat natuurlijk heel gezellig is; zoals geheel onverwacht Leon en Ghislaine op zondagmiddag die tijdens hun fietstochje in de buurt passeerden. Het werd een gezellige lunch met een kommeke verse soep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s