Pechvogel Brent die nu in een verwennest beland is :-)

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

pech-vogel: samenstelling van pech en vogel – een persoon met brute pech

Dit woord is afkomstig van een pop in de vorm van een vogel die vroeger op school door de meester gegooid werd naar een leerling die zich had misdragen. Deze moest de pechvogel dan terugbrengen naar de meester waarna hij een tik op de hand met de plak

Ozzen Brent is aangereden door nen otto. hij is op de voorruit geschept met over steken. Niks gebroken, veel kneuzingen aan de benen. Ze hebben hem naar Zoersel naar ’t ziekenhuis gebracht.

Dikke pech want hij zou net gaan vertrekken op 4-daagse met de fanfare maar met een barst in de kom an zijn heup moet hij tot vrijdag in ’t ziekenhuis blijven en daarna 4 weken op krukken omdat hij niet mag steunen. Het is natuurlijk wel tof dat zijn vrienden tijd maken om hem in ’t ziekenhuis te bezoeken. Ook de mevrouw van de auto is langsgeweest en heeft hem zijn troostprijs gebracht.

Hij is al uit bed geweest wat moeilijk is maar dan mag hij in de rolstoel naar de fitnesskamer waar ze hem leren lopen met krukken. Voor de rest mag hij rustig genieten want de medicatie helpt goed tegen de pijn. Zijn laptop, strips, nen TV terwijl zijn mama daar is want die heeft ook brute pech nu: met Luc zou ze enkele dagen naar Italië. Luc is alleen op pad want hij moet daar gaan toneel spelen.

Theater Straf Poeier  zorgt voor de extra vrolijke noot op allerlei feestjes. Ze hebben er zelf ook veel lol in en brengen eigen creaties. Persoonlijk heb ik hen al enkele keren bezig gezien en mensen, hou een extra zakdoekske klaar of een inlegkruisje want hier is lachen, gieren en ambiance verzekerd!

http://www.theaterkestrafpoejer.centerall.com/

Gisteren bezochten we de pechvogel die in zijn verwennest beland is. Het is nu gewoon ruste en stillekes aan zou alles opnieuw in orde moeten komen.. Ik verwacht toch wel dat de gezwollen, blauwe enkel en knie nog alle kleuren van de regenboog gaan krijgen maar als hij rustig blijft liggen, is de pijn goed te doen. Enkel uit bed stappen is nog effe tanden buiten maar al die bezoekjes en kadootjes zullen deze ongemakken zeker verlichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s