Spreekuur bij Tokheim

Vandaag gingen we op bezoek bij Tokheim. Het is de 1ste keer sinds de 4de mei dat Eric terug op zijn werk kwam en we werden joviaal ontvangen door Mayta die heel blij was hem hier terug te zien. Collega’s die passeerden, kwamen ons ook hartelijk groeten en babbelen over hetgeen hem overkomen was. We bezorgden nog enkele papieren bij Lydia en ook hier voelden we dat hij een graag geziene collega is.

Nadien gaan we nog even in de kantine binnen en worden al direct verwend met een drankje door Edith.. Er zijn heel wat nieuwe mensen in het bedrijf maar toch nog heel wat bekenden. Het doet de ronde als een lopend vuurtje dat Eric er is en het is daar een af en aan lopen van collega’s die even ne goeiendag komen zeggen… spreekuurtje dus en Edith had eigenlijk een goed idee: we hadden een potje aan de deur moeten zetten dat zou goe opgebracht hebbe 🙂

De Jef komt ook nog es zien; hij is verleden week thuis nog op bezoek geweest: er belde iemand aan de voordeur met een doos koekskes en zocht iemand die koffie wou zetten.. tuurlijk wou ik koffie zetten maar de koekskes bleven dicht. Die doen we pas open als Leen meekomt want die wou eigenlijk graag es naar den hof komen zien. Ni te lang wachten eh Jef want nu moete kik alle dagen naar die doos koekskes ZIEN en AFBLIJVEN.

Katrien en Ine komen ook nog even bezorgd horen hoe het nu is.

Het deed ons in elk geval deugd.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s