Due Pizze Tito Eric

Eerst gaan we zelf deeg maken met onze broodmachine.. Terwijl dit staat te draaien, zoeken we alle benodigdheden bij elkaar om ons pizza te vullen: Mozarella, verse tomaten, ananas uit blik, hespblokjes en een bokaal tomatenpuree.

Voor de eerste pizza-vulling ontpitten en ontvellen we de verse tomaten en snijden ze in blokjes, de mozarella in schijven. Voor de tweede snijden we de ananas en hesp in blokjes. Dit staat al klaar.

Onze pizza-vormen beboteren en bebloemen want ondertussen is den deeg gereed om uit te rollen met den deegroller. Hij moet mooi rond worden en iets groter dan onze pizzavormen. Dit lijkt gemakkelijk maar den deeg krimpt telkens terug ineen en je mag er natuurlijk geen gaten in duwen als je verder uitrolt.. Hoe dunner hij uitgerold is, hoe krokanter het zal worden na het bakken.

Dan een laag tomatenpuree erin, de mozarella en tomaten verdelen en kruiden voor de eerste en de ananasblokskes en hespblokskes op de tweede, waarop je nog veel zelfgeraspste kaas strooit.

Den oven heeft ozzen Eric ondertussen voorverwarmd en klaargemaakt zodat we ze alletwee samen kunnen bakken en binnen een uurtje zijn we aan ’t smulle…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s