Geslaagd voor de wafelenbak, taai wafels

Naar jaarlijkse gewoonte is het ook dit jaar op 1 november wafelenbak bij ons. Oeps, dan moet ik dringend op de leer want er zijn dan niet alleen warme wafels als vieruurtje maar ook taai wafeltjes die we opsmullen met boter en bruine suiker.

Met ozzen Eric als piet kok is het natuurlijk allemaal een stuk gemakkelijker; gist en bloem afwegen, boter smelten, eikes toevoegen en de deeg wordt gemixed door os broodmachien; effe late rijze, worstjes maken en ’t wafelijzer in. Klaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s