Kaastaart met speculaas

Nu we opnieuw een afwasmachien hebben, kunne we weer wat meer gaan kokerellen.

Kaastaart met speculoos is toch zooooooooo  lekker en het is eigenlijk zelfs helemaal ni zoveel werk. De springvorm preparere zodat de taart er makkelijk uitkomt, blijkt het ambetanste werkske. De speculaas verpulferen met de deegrol ? Dag Jan, .. met de passe-vite, zegt ozzen Eric.. da’s ni simpel. Dan kneden met boter en in de springvorm platstrijken met ne lepel tot ge opnieuw ne schone speculaaskoek hebt.. plezant zeg, eerst zoveel werk om die koekskes te verkruimelen.

9 blaadjes gelatine weken; kleine of grote? da staat er ni bij. Mengen met de kaas, vanillesuiker en citroensap. Ondertussen water aan de kook brengen en de suiker hierin oplossen en geweekte gelatinneblaadjes, laten afkoelen en bij het kaasmengsel roeren. Slagroom opkloppen en eronderscheppen, op de speculaasbodem gieten en in de ijskast laten opstijven. Nadien wat creatief zijn met verse mango en dit erop om te versieren.. echt lekker !

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s