Va Dekkers wordt intensief verzorgd

Sinds donderdagavond ligt ozze va op intensive zorgen. Hij had verwacht hier een dagske te zijn maar. Een hele dag stil op zijne rug ligge; hij begreep zelf ni dat hij daartoe in staat was. Maar de pijnmedicatie zal hem daar wel bij helpen. Hij krijgt al een slokje water maar hij voelt zich wel wat misselijk. Hij was ook verbaasd dat hij nog niet moest plassen maar er zit natuurlijk een katheder in zijn blaas en voor de rest krijgt hij al wat hij nodig heeft via het infuus. Pijn heeft hij niet wat natuurlijk heel belangrijks is voor zijn goed herstel.

Gisteren mocht hij even op proberen te zitten maar dat lukt ni echt. Hij heeft hoofdpijn, voelt zich ijl in zijn hoofd, draaierig en wordt dan misselijk. Oeps.. da valt ni mee. Men probeert met andere pijnmedicatie want hij houdt ook veel vocht op. Er is een beetje vocht te zien in de longstreek zodat men hem antibiotica geeft als voorzorg voor een eventuele longonsteking. Koorts heeft hij echter niet wat er op wijst dat hij dus geen ontstekingen heeft.

Een eigenschap van de Dekkerskes is dat ze niet al te geduldig zijn: ik heb een probleem, ze gaan da aanpakke en dan moet da opgelost zijn.

Ozze va begint zich nu dus wa zorge te maken want hij ligt al 3 dagen in bed! Hij is dus niks meer waard… We verzekeren hem dat dit volkomen normaal is na zo’n zware operatie en het bezoek van os moe doet hem dan ook zienbaar deugd. In 2005 vierden ze hun 50-ste huwelijksverjaardag dus ze kent hem zeker door en door.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s