Kookles: Chinese tomatensoep

Mijn favoriete soepje is ni moeilijk te preparere:

  • Breng kippebouillon aan de kook
  • Voeg ajuin, tomatenpuree toe en appelmoes
  • Bereid mihoen zoals op de verpakking, afspoelen met koud water en laten uitlekken
  • snijdt pijpajuintjes in rondellekes
  • Mix de soep en voeg nog 2 el witte suiker toe en eventueel een blikje tomatenpuree
  • doe de pijpajuintjes en mihoen erbij
  • KLAAR

Het originele recept is iets meer ingewikkeld maar ook best te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s