Proms

Het is al een traditie: ons uitstapje naar het Sportpaleis. Ozzen Danny is chauffeur want op vrijdagavond is het extra druk op de baan.  We arriveren ruimschoots op tijd en efkes nadien zijn Marleen en de fam. Riebergs ook present. We zijn benieuwd wat de 28ste Night of the Proms zal brengen.

Als het symfonisch orkest Il Novecento begint te spelen o.l.v. Robert Groslot merken we onmiddellijk op dat het Fine Fleur koor ontbreekt. Maar er is wel Naturally 7.  Met hun stem imiteren ze gitaren, drums, piano.. ongelooflijk goed. Daarna volgt Remy van Kesteren, een harptalent, met enkele bekende liedjes zoals Dreams van Robert Miles.

Carl Huybrechts is even een kandidaat in De Slimste Mens en daarna volgt het optreden van Ozark Henry. Hij springt rond op blote voeten en brengt ook het liedje dat ik graag hoor “This ones for you”.  Toch is dit het minst geslaagde van de hele avond. Anastacia daarentegen was toppie met o.a.  “Left outside alone”.

Na de pauze zong John Miles het liedje “Angel” dat hij geschreven had voor zijn dochter. Hij droeg dit op aan haar zoontje dat gehandicapt is. Nadien zong hij nog een duet met Anastacia ‘I Belong To You’.

Het publiek is heel enthousiast als ze de vier broers Jackie, Jermaine, Marlon en Tito Jackson op het podium zien komen. Ze brengen o.a. “Can You Feel It”, “blame it on the boogie,… Het wordt een echte Amerikaanse show met nog even de aandacht voor Michael met het nummer “Gone to soon”.

Geen surprise gast, geen Land of Hope and Glory, geen koor Fine Fleur, geen nummer dat alle artiesten samen zingen op het einde. Maar we hebben ons goed geamuseerd en zullen er zeker volgend jaar opnieuw bij zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s