3-maandelijkse controle bij de zenuwdokteres

De wekker is niet afgelopen en om half 8 zijn we gestopt met slapen 🙂 Dat wordt een snel ontbijt want er ligt een pak sneeuw en we hebben een afspraak bij Dr Phyllis Vanwalleghem in Deurne. De auto is niet aangevrozen en de wegen zijn redelijk goed berijdbaar. Aan de verkeerslichten in Eindhout staan we stil achter een camion van “De Winter” die we volgen tot in Deurne 😛 Het is rustig rijden want het linkse rijvak is volledig sneeuwvrij.

Aan de receptie, bij de inschrijvingen, hoeven we niet aan te schuiven en we zijn netjes op tijd. Na een minuutje of 10 arriveert er een man die nogal zenuwachtig is. Hij is dus te laat en als dr Vanwalleghem ons wil binnenlaten, wil hij persé eerst op de consultatie. We stemmen toe want “het sop is de kool niet waard”…

Dr Vanwalleghem is superverrast als ze ozzen Eric binnen ziet stappen. Hij heeft dan ook heel goede voorruitgang geboekt. Ze slaat met een hamertje op armen en benen om de reacties te testen en verbindt dan de aangebrachte naaldjes in Eric zijn hoofd en benen met de PC. Hij krijgt nu schokjes in zijn voeten die gemeten worden en ze ziet de reacties mooi verschijnen links, de rechterkant hinkt wat na. Omdat de 2 onderzoeken niet tegelijkertijd mogen gaat ze in de armen de herstelactiviteit via de spieren zelf testen. Ze steekt een fijn naaldje in de rechterduim en OK, nog volop herstel zoals ook in de forsbal van de bovenarm, achterkant bovenarm, onderarm maar de tricips bovenarm is iets minder. Ook de linkerarm zit nog stampvol activiteit.

Ze is supercontent en ervan overtuigd dat het herstel nog een tijdje zal doorgaan. Ze schrijft een doktersbriefke tot eind april en de nodige voorschriften voor de ziekenkas. Voor de goedkeuring van de lyrica zal ze iets extra moeten doen want dit werd afgekeurd en we hebben nog maar voor een 14-tal dagen medicatie. Alles wordt netjes doorgemailed vooraleer we de praktijk verlaten.

Het is alweer middag dus we besluiten even te stoppen in het shoppingcentrum van Wijnegem. Zo kunnen we hier nog even genieten van de kerstversieringen en een uurke gaan shoppen want om half 4 heb ik een afspraak voor een sollicitatie bij een personeeelsbureau in Vosselaar. Daar verneem ik dat ze 130 sollicitatiebrieven ontvangen hebben en er 8 geslecteeerd zijn. Eigenlijk was ik wel wat trots en terwijl ik daar mijn 1ste sollicatiegesprek sinds jaren deed, wandelde Eric naar zijn kapper voor een dringend nodige knipbeurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s