Kookles: Rucolasalade met rosbiefrollekes en yoghurtdressing

Recept voor 4-6 personen
Benodigdheden:
• 200 gram rucola
• 8-10 plakjes rosbief
• 1 rode ui
• pijnboompitjes

Voor de salade hebben we 3/4 van de rode ui in ringen gesneden en de pijnboompitjes kort geroosterd, circa 3 minuten, in een koekenpan zonder olie. Vervolgens de rucola in een schaal gedaan uitjes en pijnboompitten en/of croutons erdoorheen.Tot slot de rosbief rolletjes erbovenop en klaar.

Frisse yoghurtdressing
• 100 ml magere yoghurt
• 1 theelepel azijn
• 1 theelepel dragon
• 2 eetlepels mayonnaise of halvanaise
• snufje uienpoeder
• snufje knoflookpoeder
• halve theelepel suiker
• snufje zout en peper
Meng alle ingredienten in een bakje goed door elkaar en klaar is je frisse yoghurtdressing.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s