Kookles: Salade met kaassterren en honing-notencrunch

  1. Voor 4 pers.

100gr gemengde ongezouten noten, grof gehakt
4 el honing
250gr (middel)harde kaas
½ sinaasappel (rasp en sap)
1 el witte balsamicoazijn
1 el gembersiroop
3 el milde olijfolie of walnotenolie
1 zakje gemengde sla
4 takjes kervel
4 takjes peterselie grof gehakt
½ bosje bieslook, grof gehakt

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Vermeng de noten met de honing en spreid uit over de bakplaat. Bak ze 10 min. Knapperig en laat afkoelen
  3. Snijd kaas in plakken en steek vormpjes uit
  4. Klop een dressing van sinaasappelrasp en –sap, azijn, gembersiroop en olie.
  5. Vermeng sla met de kruiden en schep hierop de dressing

2 gedachtes over “Kookles: Salade met kaassterren en honing-notencrunch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s