Kookles: Salade met zoete aardappelen en noten

Voor 4 pers.

300gr gemengde sla
4 zoete aardappelen
300gr kersttomaatjes
1 kleine komkommer
150gr ongezouten macadamianoten
10 el olijfolie
3 el balsamico
1 theelepel zachte mosterd
Zout

  1. Schil de aardapelen, snij in fijne partjes en dep ze droog. Bak 8 tot 10min in 4 el olijfolie. Schep voortdurend om en zet het vuur niet te hoog
  2. Spoel de tomaatjes en snij doormidden; spoel komkommer en snij in fijne plakjes
  3. Roer de mosterd los in de rest van de olijfolie en doe de balsamico erbij. Hak de noten grof en vermeng ze met de dressing. Kruid bij met pezo
  4. Vermeng in een grote slakom de gebakken aardappelpartjes met de sla, tomaten en komkommer. Lepel de dressing erdoor. Serveer lauw of warm.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s