Kerstboom wordt themaboom, dus Valentijnsboom

In het revalidatiecentrum creeëren ze steeds opnieuw weer nieuwe toffe ideeën. De kerstboom inspireerde hen om er een themaboom van te maken. Momenteel is het dus hartjesboom 🙂 Eric had er zin in om zijn steentje bij te dragen en brainwave 🙂 Hartjeskoekjes zouden het worden via een eenvoud receptje van boterkoekjes uit “ons kookboek”

250gr bloem, 100gr witte suiker, een pakje vanillesuiker, 100gr gesmolten boter en 1 eidooier met de hand kneden. Het eiwit stijfkloppen en toevoegen. Stevig blijven kneden tot je een deegbol kan maken die je uiteenrolt met een deegrol. Daarna vormpjes uitsteken en in een 10 à 15 min in een voorverwarme oven op 175°

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Het is een leuk werkske dus stelde ik voor om op Valentijnsdag deze koekskes te bakken voor de patiënten en het medische team. Dus zo gezegd, zo gedaan. Met een koffer bloem, suiker, boter en eikes stond ik om half 9 in de keuken van het revalidatieteam. Het was blijkbaar ook carnaval vandaag want er waren heel wat mensen verkleed.

Nog enkele foto’s van enkele fotogenieke modellen :

De eerste lading koekjes waren véééls te hard; elke oven heeft zijn eigen kuren blijkbaar. Maar vanaf de 2de lading liep het vlot. De koekjes gingen goed van de hand en ik was blij met de hulp van Chelena’s dochter. Ze was trouwens ook heel mooi verkleed en poseerde aan de Valentijnsboom voor mij:

Met de hulp van een lieve prinses en mijne prins bakten we een 7-tal ovens valentijnshartjes. Het werd dus een superspeciale lieve valentijnsdag voor ons die we samen doorbrachten. Superdure cadeaus kwamen er ni aan te pas enkel veel liefde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s