Renovatiewerken living: modernisering radiatoren

Onze oude radiatoren zijn nog van die echte stofvreters dus besloten we om ze te vervangen. De keuze viel op een energie-besparende Jaga Strada convector onder de voorste raam en een Vertiga Primo in het eetkamer-gedeelte. De aansluiting zou op de bestaande leidingen gebeuren. De installateurs brachten op een voormiddag netjes alles in orde.

De vertiga is een verticale witte radiator met 3 geluidloze boosters. ’s Avonds als Eric sporten is, zit ik rustig in mijne zetel en hoor telkens opnieuw de ventilatoren van de radiator aanslaan.. 10 seconden niks en dan 3 seconden blazen. Het lijkt net alsof ik naast de droogkast zit die in zijn anti-kreukstand opstaat. Een uurtje of 2 later ben ik dit wel beu.. geluidloos is dit helemaal niet 😦

’s Anderdaags merken we op dat de chauffageketel ook nog eens serieus lekt dus een telefoontje naar de installateur die ’s avonds nog zou langskomen. De lek zou opgelost zijn met een nieuwe ontluchter waarvoor een technieker langskwam. Wat niet afgesproken was, is de factuur van de herstelling met voorrijkosten en uitgevoerde werken. Het aanrekenen van de ontluchter zou ik nog begrepen hebben.

Het probleem met de Vertiga radiator  is dus nog steeds niet opgelost. Ze werkt nu helemaal ni meer maar we zitten ni in de kou want de Strada convector krijgt onze living goed warm. Het is dus afwachten wanneer de installateur de nodige informatie heeft om de Vertiga aan het werk te krijgen.

DSC_9303

Jaga Strada convector

Jaga Strada convector

DSC_9300 - Copy

Vertiga

Vertiga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s