Renovatiewerken living: behang- en schilderwerken

Nu onze muren netjes bijgeplamuurd zijn, kan de behanger starten. Het  begin is ni al te makkelijk want de tekening zou toch wel mooi moeten uitkomen. Dat wordt even meten en passen en na de 3de keer is het perfect 🙂 Horizontaal behangen is ni zo simpel maar voor ozzen ervaren behanger lukt het prima.

Nu het moeilijke gedeelte klaar is, is het enkel nog wat knip- en plakwerk aan de chauffage, ramen en deuren maar ’s anderdaags is het behangwerk klaar 🙂

En dan nog de laatste stap: schilderen. Ik heb al heel wat geoefend in de koele berging en in de garage en onze behanger heeft alles netjes afgeplakt zodat er ni veel kan misgaan. De tekening schilderen is een heel tijdrovend werkske: met een borstel doppen is de enigste manier om alles netjes onder te krijgen. Dan de kanten even met de borstel bijverven en we zijn vertrokken. Het lukt echt supergoed met de verf en je kan natuurlijk ook goed merken waar je blijft 🙂 We kozen voor een wilggroen kleurtje en het is echt supermooi. De andere 3 muren worden in een zachtere kleur geverfd die echt mooi past bij onze vloer.

Buiten beginnen de voorjaarsbloemen te bloeien en ook binnen wordt het echt lente in onze living. Een 2de laag erover en het is perfect!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s