Verjaardag vieren met Eros

Eros Ramazotti

Geboren op 28 oktober 1963. Reeds als tiener had hij een passie voor muziek en in 1981 tekende hij zijn eerste platencontract en in 1984 won hij het festival van San Remo met “Terra Promesa”. In 1998 zong hij een duet met Tina Turner “Cosa dele vita”, in 2005 met Anastacia “I belong to you” en zong tevens een duet met Andrea Bocelli “Musica è”, met Luciana Pavarotti “se bastasse una canzone”  , met Joe Cocker “that’s all I need to know – diferendero”, met Cher “Piu che puoi”

In 1990 hoorde Eric hem voor de 1ste keer live: op de nieuwe CD “In Ogni Senso” staat één van onze favoriete nummerkes: “Se bastasse una canzone”

In 1993 gingen we samen voor het eerst naar zijn concert in Vorst Nationaal. Os Sonja was mijn chaperone maar toen hij het  liedje ‘Cose della vita” was ik helemaal verkocht. De CD “Tuttle Storie” wordt nog regelmatig afgespeeld.

Erosogni   220px-Tuttestoricover1 november 1996 kwam Eros opnieuw naar België en intussen waren we dus getrouwd J . Een ticket koste toen 1.100 BEF, de CD Dove c’è musica”, met één van onze favoriete nummers “ Più bella cosa”

Op 29 september 1998 bezocht hij België opnieuw en de nieuwe CD “Eros” greatest hits had een geweldige nummer: Musica è. Ticketprijs 1.170 BEF.

dove-ce-musica  Erosselftitled

27 mei 2001 bracht hij special gast “Jovanotti” mee op zijn Stileliberotour. Tickets werden steeds maar duurder : 1.360BEF

In 2003 bracht Eros zijn 9de album uit “9” en op 26 november stonder we opnieuw in Vorst en amper 3 maanden nadien, op 4 maart 2004 stond Eros opnieuw op het podium en wij natuurlijk in de zaal.Ticketprijs 47 euro

Erosstile  Eros97 april 2006: album: Calma apparente met als topper  “I Belong to You (Il Ritmo della Passione)”. Origineel zong hij dit met Anasstacia. – ticketprijs: 48 euro

31/10/2009: CD – Ali e radici met onze favoriet “Parla con me” en opnieuw een uniek concert en in 2011 waren we ook present.

220px-Eros_Ramazzotti-Calma_Aparente 220px-AliEradici

Dit jaar bracht Eros een concert in vorst, speciaal voor mijn verjaarda: Un angelo disteso al sole (een engel, liggend in de zon) schreef hij speciaal voor mij.  Samen met Ilse en Luc en 8000 gasten, beleefden we een geweldige avond. Eigenlijk was ik er ni gerust op aangezien ik nogal es ongeluk breng. Het concert verliep vlot; Eros was geweldig en hij viel ni van ’t podium. Luc en Ilse waren het slachtoffer deze keer: ze kregen platte band op de Brusselse ring.

Eros_Ramazzotti_-_Noi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s