Massage-a-la-carte

DSCN7615

Afspraak bij Jacky om half 7. Ik keek er echt naar uit want vanavond zou ik es heerlijk ontspannen.  Ongelooflijk maar waar: gewonnen bij Massage-a-la-Carte. Gewoon even “liken” op facebook en heel veel geluk hebben eh… Yes !

Jacky stelde me eerst op mijn gemak door even te babbelen over haarzelf. Haar carrière begon als  maatschappelijk werkster maar ze vervolgde haar zoektocht met workshops en cursussen en specialiseerde zich verder in lichaamswerk en massages. Dit was wat ze echt wou doen: verzorging van mensen.

Daarna vertelde ik wat over mezelf, over mijn zus die veel te jong de strijd tegen kanker verloor;  over een vriendin die verongelukte tijdens een motorongeval en over Eric natuurlijk. Maar ook over het geluk dat wij kennen als koppel, onze positiviteit, humor, familie, vrienden en mijn nieuwe collega’s.

De bon was waardig verdiend, zei Jacky en ze bood me voor om een volledige ontspannende lichaamsmassage aan.

Ze gebruikte verwarmde olie en verwende me van kop tot teen, neen, van teen tot kop. Samen met de rustgevende achtergrondmuziek kon ik rustig wegdromen en alles even loslaten.. Heerlijk gewoon. Het verbaasde me dat mijn nek zo soepel meedraaide in de handdoek die ze voorzichtig beweegde van links naar rechts en omhoog.. Ze kletste met de zijpalm van haar handen en ook met haar vlakke handen om de doorbloeding van mijn spieren te stimuleren.. De massage liep stilaan ten einde en de olie werd weggewassen met heerlijk warme water.     Nu al 😛

Ik werd hier in elk geval goed verzorgd en Jacky’s leuze: ‘Je komt om te ontspannen en je gaat ontspannen buiten.’ .. is dus terecht !

http://www.massage-a-la-carte.be/index.php

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s