Jaarlijkse BBQ @ Drea & Thieu en nightswimming

Dit jaar is het totaal geen barbecueweertje maar we verheugen ons alvast op het bbq-feestje bij Drea & Thieu. Het aperetiefje kunnen we nog gezellig buiten drinken bij de alvast warmgestookte bbq. Seppe, Simon, Roos en de klein Flor roosteren chips. De Flor kan er ma ni aanuit het komt dat bij opa de cava-kurk uit zijne mond floept als hij op zijn opgeblazen wangen klopt. Bij hem lukt da toch ma ni 😛

Al vlug liggen de Thieu-spiezen te roosteren en we gaan natuurlijk al es spieken : champignon, kalkoenblok, ajuin, paprika, nog ne kalkoenblok, perzik, nog ne kalkoenbrok 🙂 en nog een champignon. Wie wil da nu ni proeven? Alée om te beginnen dan héé.

DSCN7627

Buiten tafelen is er spijtig genoeg ni dus we kunnen gezellig tafelen in de nieuwe eetkamer. Er zijn weer nieuwe slaatjes uit te proberen, een koude aardappel en rijst-schotel, bloemkool, tomaatjes, komkommer, sausjes,…. Thieu noteert elk jaar wat en hoeveel we eten en blijkbaar heb ik weer heel goed mijn best gedaan.. pffff.

De nieuwe relaxzetels worden getest door An, Leo en de allerkleinste Flor.

DSCN7634 DSCN7636

Simon en Seppe  experimenteren met mijn kodakske en maken foto’s van hun favoriete nichtje Yente met Jeroen 🙂

Het werd een gezellige namiddag en de discussie van den diepvries kwam weer boven. Waar zou diejen bak nu vroeger eigenlijk gestaan hebben?

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

En daarna kwam er nog een toetje dat je zelf mocht samenstellen. De Simon expliceerde aan iedereen persoonlijk hoe dat in zijn werk ging 🙂

En de jeugd was zo beleefd te wachten om te gaan zwemmen tot het klein grut naar huis was. Het leek alsof ze op vakantie waren in een poepchique resort in Tunesië:-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s