Nicer Dicer Plus

We rede nog es naar Turnhout markt wat al een hele tijd geleden is. Ozzen Eric herrinnert zich nog dat hij met de moe ging “metten”. Gewoonlijk was het er heel druk en hij moest dan os moe achternadappen, ja lope om haar bij te kunnen houde.

We zijn wel laat vertrokke maar we vinden wel wat we zoeken: goei rekkende sokken veu ozzen Eric, een nieuw tafelkleed en dan komen we bij een standje waar ze groenten aan ’t snijden zijn. Dit lijkt ons wel een heel interessant keukenhulpje: de Nicer Dicer Plus. Wij hadden daar nog nooit van gehoord maar blijkbaar is da via TV bekend. Je kan er groenten en fruit mee snijden in kubussen, dobbelstenen, potloden, pennen, plakjes, repen,…maar ook mee raspen, er zit een dunschiller bij en een opvangbakje die handig kan afsluiten om alles in de koelkast te bewaren. Het zit in een handig setje om weg te zetten, het reinigt makkelijk door een speciale push-knop die de restjes tussen de pinnekes uitduwt.. Wat wil ne mens nog meer?

We hebben het thuis alvast uitgetest met tomaten en ajuin en het lukt perfect . Het zal alvast de volgende weken van pas komen want we krijgen nogal wat eters op bezoek deze maand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s