Op KSA Balen – bezoekdag in Essen

Afspraak om 18u in Balen om samen met Erik en Yasmine naar Essen te rijden. Liam is vrijdagmorgen met de fiets vertrokken voor een tochtje van een 80km en Yasmine heeft de kans om wat ervaring op te doen tijden een autorit van ong. 1.5 u op onbekende wegen, autostrade, ring van Antwerpen, .. Maar met een superbegeleider rijden vlotjes tot de kamplaats.

De KSA verblijft in Essen op een groot terrein achter een boerderij en slapen in tenten.. t doet me helemaal denken aan mijn jeugdjaren. De wasbakken en toiletten zijn hier al wel supermodern want bij ons was het een gat in de grond met een zeil rond en plastieke kommekes om ons te wassen.

Er is veel volk komen opdagen en het schoon weer is natuurlijk super op zo’n kampdagen. Verleden jaar mochten de bezoeker botten aantrekken maar nu is het zonneke van de partij en de bezoekers genieten van een frisdrank, ijsje, taart, hotdog,… en zoals elke avond worden de leden bijeengeroepen. Er volgt een heel leuk toneelstuk rond het thema ‘kwijt in de tijd’.. we hebben er alvast van genoten en zijn blijgezind opnieuw huiswaarts gereden.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Een gedachte over “Op KSA Balen – bezoekdag in Essen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s