Meerhout, Gistel, Oostende

Vrijdagvoormiddag had Eric een afspraak bij de controledokter dus heb ik een dagje vrijaf gevraagd.

Zaterdag zouden we een dagje naar zee gaan want ons jaarlijks bezoekje aan het Q-Beach is gepland maar volgens de weerman zou het een bewolke dag zijn. Vrijdag daarentegen een prachtige zomerdag zijn, dus na de controle in Brussel rijden we gewoon verder naar zee maar eerst nog even op zoek naar een hotel, b&b, appartementje,.. in Oostende. Via internet zoeken, zoeken, zoeken,.. alle hotels bleken volzet of je kon nog 1 nachtje boeken op vrijdag of zaterdag.. Nog enkele mailtjes verzonden en ’s morgens nog even vlug de mail checken. En ja hoor, er is nog een appartementje vrij in Mariakerke, Raversijde. Eerst dus naar Brussel op controle en dan verder naar ’t zeetje 🙂

Het verkeer vlot niet echt en we staan in de file.. na een extra uurtje rijden, kunnen we toch nog eve langs in Gistel bij Carmen, een ex-collega. Een snackske bij 3D-Lunch in Gistel willen we ni missen. De 3 D’s komen van Dennis & Dinska Duynslaegers. We voelen ons daar altijd meer dan welkom. Heel de familie komt even babbelen en we worden getrakteerd met een aperitif. De salade en wokschotel zijn superlekker en we laten nog een broodje inpakken voor vanavond. Veel te vlug moeten we weer verder maar we gaan zeker nog terugkeren.

We vinden al vlug ons appartementje en wandelen even naar het verhuurkantoor voor de sleutel. Het zonneke schijnt volop en er is heel wat volk op ’t strand. Een uurtje later, zijn we klaar voor ons bezoekje aan ’t Q-Music beachhouse.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s