Q-Beach House 2013 – We love the summer

Het is een echte zomerse dag hier in Oostende. Het is een lange wandeling vanuit Mariakerke en het duurt natuurlijk nog langer als je regelmatig blijft stilstaan om fotookes te nemen. Maar het is weekend dus genieten we van elke minuut. Vanuit de verte zien we de locatie van het Q-Beach House en we blijven even boven staan genieten van het uitzicht en de gezellige sfeer. De zon gaat stilaan onder en dit moment wil ik even op de foto:

Het is een gezellig drukte op het terras en we wandelen eerst even naar de letters “We Love the Summer”. De lucht is heel mooi zo in deze vroege avond:

We vinden een plaatske op de bank en het wordt hier stilaan drukker en drukker. Vanavond Party hier op ’t strand en de weergoden zijn ons goedgezind. Dat wordt straks een super “Que Pasa Party”. We proeven een gratis Maes Radler biertje en dat smaakt 🙂 Natuurlijk bezoeken we tevens de Q-Studio waar we ontvangen heel vriendelijk ontvangen worden. De redactie is volop bezig met het opzoeken van laatste nieuwtjes over sport, showbizz,… en de DJ zoekt alvast een volgend nummertje uit. In de studio hoorde en zag je hoe de overgang van het ene liedje naar het andere gemixed werd. Vele bezoekers stonden te wuiven naar de camera voor de live-beelden.. Echt een toffe bedoening hier.

Dan is het tijd voor een heerlijke coctail en de party is begonnen. Het is hier zo supertof tussen al die dansende en lachende bezoekers.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Het is al laat als we richting Mariakerke wandelen maar we zijn helemaal niet alleen 😛

’s Anderdaags besluiten we hier een lekkere Q Croque 2013 te proeven en die is overheerlijk met een fleske witte wijn. Het weer is iets minders goed maar daardoor gaan we zeker ni minder genieten.

Eric gaat nog even een babbeltje doen in de Q-studio op vraag van het thuisfront. We kregen ook al een SMS’k van een collega die ons gespot had in de studio.. Ja, als je anoniem wil blijven, moet je dus zeker niet in de Q-studio zijn 😛

Zondag sluiten we af met een lekkere ijskoffie.. Tot volgend jaar.

DSC_3112

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s