Speeltuin feestje

Nog es samenkomen met de ganse familie Dekkers-Van Broeckhoven lukt bijna voor iedereen. Spijtig genoeg is er telkens wel es iemand die we moeten missen maar dan kunnen we lekker es wa roddelen eh 

De kinderen nemen de orgisatie op zich en os moe en va moeten zijn content as ’t maar gezellig is en er iets lekkers op tafel komt.
Om de tafels een beetje op te fleuren, haal ik mijn hobbybak van de zolder en maak nog vlug enkele tafelstukjes… Wat het gaat worden, hangt af van wat ik in mijn bak wegstopte maar de inspiratie volgt vanzelf.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

De tafels zijn al klaargezet en ogen mooi met het gekleurd tafelpapier. . Gelukkig passen de kleuren van mijn potjes hier ook bij. Os Sonja, Jorim, Theo en Renilde zijn voormiddag al langs geweest om alles voor te bereiden en de drank te koelen.

Stilaan wordt het groepje groter en gezelliger en Jorim zorgde voor een plezant spelleke waar jong en oud zich goed mee amuseerden.

Rond de vieren komt de catering langs om het buffet klaar te zetten. Hopelijk is er voor ieders wat naar hun smaak bij want het groepje is uiteindelijk gegroeid tot 24 personen met leeftijden van 3 tot 85..

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

En wat is er nog leuker dan even in de speeltuin met de allerjongsten ???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s