Post uit de Filipijnen

Eindelijk post uit de Filipijnen: een brief en een schoolrapport.

Het schoolrapport ziet er indrukwekkend uit :  Diploma a Diploma b

Het taaltje daar begrijp ik ni veel van maar elk vakje werd ingevuld, ofwel met heel goei cijfertjes (8 of meer) ofwel met **** .

Proficiat meiske: GRADUATED FOR THE HIGHSCHOOL

We zagen hoeveel moeite het haar kostte om in haar omgeving te studeren. We zijn supertrots op hetgeen ze bereikte. Het allerbeste van alle dingen is om te leren want wat je hebt geleerd is van jou voor altijd. Ze is nu opweg om verder te studeren en het begin van een betere toekomst. Ze heeft dit verdiend en nu geven we haar een kans om door te gaan. Onderwijs is het machtigste wapen dat je kunt gebruiken om de wereld te veranderen. We zorgen ervoor dat ze haar dromen volgt en geloof in zichzelf.

Ze is heel blij maar tegelijkertijd ook wat verdrietig omdat ze haar vrienden zal missen. Herinneringen zal ze altijd blijven koesteren aan deze mooie tijd.

Juni 2013 startte ze in het AMA computer learning center, information technology (IT). Spijtig genoeg slaagde ze er niet in haar ingangsexamen voor the Hotel en Restaurant Services. Elke extra studie is voor haar toekomst toch een extra investering om een betere job te vinden. In een totaal nieuwe omgeving leerde ze leraressen en klasgenootjes en heeft al veel nieuwe vriendinnen. Vanaf de 1ste schooldag kregen ze al opdrachten maar ze belooft vol te houden zodat ze binnenkort haar familie kan helpen.

Een gedachte over “Post uit de Filipijnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s