Onderrox wandeling: kaasboerin Postel

Wil je graag wandelen en zelf niet op zoek naar een traject, kan je altijd een Onderox wandeling doen. Je koopt een spaartkaart op één van de vertrekpunten en hier ontvang je dan ook een routebeschrijving.

Zondagmorgen telefoon tijdens ons ontbijt: of we mee gaan wandelen? Wat een toeval want we waren van plan een stadswandeling in Leuven te doen. Dus onze plannen even aanpassen en om 11 u afspraak bij De Kaasboerin in Postel voor een wandeling van 10km. Onderweg merken we op dat we verleden jaar ook gaan wandelen zijn op deze zondag.

An en Leo wachten ons op in de taverne en na een warm drankje, vertrekken we met ons planneke. Het is zalig weer.. We wandelen langs zandwegeltjes in een heel bosrijk gebied. Even vinden we geen bordjes meer en hopelijk zijn we niet verkeerd gelopen. Maar nee hoor…  Er is weinig wind het echt lekker in ’t zonneke. Er liggen veel ontwortelde bomen, nog een gevolg van de storm van  begin januari.

De routebeschrijving gaat via knooppunten en is dus goed te volgen. We vonden de 3 foto’s en konden de vragen beantwoorden. Toch content dat we opnieuw bij de Kaasboerin arriveerden waar we nog een lekker stuk taart bij de koffie kregen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s