Valentijn in Los Angeles

Omdat het al een tijdje geleden is, willen we nog es aan ’t zeetje gaan uitwaaien. We huren een appartementje met zicht op zee in Mariakerke. Ik moet er precies es uit want de laatste weken is het druk, druk, druk.

We vertrekken richting Gistel zodat we eerst een bezoekje kunnen brengen aan Carmen waar we ons valentijnsdiner besteld hebben. In -Het eethuisje 3D-Lunch worden we hartelijk verwelkomd door ex-collegaatje Carmen en Dennis. Deze namiddag is het open voor afhaal-lekkers maar we krijgen gezellig nog een tasje koffie zodat we even kunnen bijbabbelen. Carmen blijft nog steeds dezelfde gezellige babbelkous.. Het is weer wel even wennen aan het taaltje maar het is ook zo koddig. Dennis heeft voor ons een lekkere wok geprepareerd en spagetti met balletjes.

Nu verder naar “Los Angeles” in Mariakerke. Het appartementje is in hetzelfde gebouw gelegen als het kantoor van Bel-air waar we de sleutel moeten afhalen. Wooow, het is echt een gezellig appartementje met grote ramen en een top uitzicht op het strand en zee. Hier gingen we eerst even genieten van een glaasje ‘cava’, dachten we. Het bleek echter een fles Deus Brut te zijn. Wel, ik kan het ieder aanraden 🙂

In de keuken is alles voorzien zodat we het even gezellig maken en genieten van de aller-allerlekste wokschotel, door de kok van 3D-lunch geprepareerd. Man, wat  is dat lekker gekruid. Eric is jaloers op zijn gerechtje en is echt benieuwd hoe dit klaargemaakt is. Wie weet kan hij het recept wel lospeuteren van Dennis maar ik twijfel eraan. Ook aan de spagetti met balletjes kunnen we niet weerstaan en smullen alles op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s