Zaterdag in Bras-Bas Dardenne – Zoektocht

In februari gingen Eric en ik al even op verkenning in Bras-Bas. Op een 500m hoogte begon het te sneeuwen; onze eerste sneeuw deze winter. Eric had enkele wandeltochten uitgestippeld en het toffe idee om er dit jaar een zoektocht van te maken.

We verdeelden ons in 3 groepen zodat ze de vragen konden verdelen: VRAGENLIJST

Het was schitterend weer en iedereen had er natuurlijk zin in. De mensen van het dorp zullen wel ni dikwijls zo’n groep kwettereers te hore en te zien krijgen. Aan de kerk was het al een heel gedoe om vragen op te lossen want er stonden heel wat teksten op borden, een kruis, een buskot,… Eens buiten het dorp zou het zoeken minder intensief worden,.. alhoewel.. 🙂 Uitzichten waren schitterend, sneeuwklokjes bloeiden volop maar hier en daar was het nog wat drassig en op plaatskes waar de zon niet kon komen, stond er zelfs nog ijs op ’t water.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Onze wandeling ging naar Bras-Haut en eenmaal in dit dorpje gekomen, was het weer druk met vragen oplossen. Aan het bruggetje tussen Bras-Bas en Bras-Haut werd er gepauzeerd want beekskes is het tofste wat er is op wandelingen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Hier kreeg ik de kans om even mijn nieuwe lens uit te proberen en er waren wel mooie foto’s bij :

Na de prijsuitreiking bleven we ni lang binnezitten. Ozze va wou ni meer weg en wij dus nog even op pad voor we ozze spagetti gingen verorberen.

2 gedachtes over “Zaterdag in Bras-Bas Dardenne – Zoektocht

  1. Hallo, bedankt voor de vragen die we zeker gaan gebruiken tijdens ons weekend in Bas Bras. Is het ook mogelijk de routebeschrijving te ontvangen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s