WPZK – Ladies meet & learn

Een opleidingsmoment en zomerinstuif stond op de planning voor de collega’s van huisartsenwachtpost Zuiderkempen. Ik keek er alvast al naar uit om iedereen nog es terug te zien. Het team van wachtpost Geel ziet mekaar wel als we wisselen van shift maar de collega’s van Herentals en Westerlo komen we hier niet tegen..

De vergaderzaal ziet er weer gezellig uit. De koffie staat al klaar en het wordt nog es extra aantrekkelijk door al de lekkernijen die meegebracht werden.

Na de opstart van wachtpost Geel begin juni, zijn er al heel wat wijzigingen en hints die onderling even bekeken worden. Iedereen krijgt hier de kans zijn zegje te doen terwijl de nieuwigheden aan bod komen. Zo leer je weer wat bij en er worden heel wat suggesties en wenken doorgegeven. Het is alvast een fijne en leerzame namiddag.

Om Mieke en Christine even te bedanken gaan we op zoek naar een gepaste attentie. Tijdens de openingsreceptie staken we de koppen bij mekaar. Mieke vertelde ons daar dat ze nooit tijd had om te gaan winkelen. Wel, dan is het niet moeilijk om iets te verzinnen: een mooie handgemaakt dienblad gevuld met lekkers voor de lunchpauzes.. Christine verrasten we met een bloemeke..

Het is alvast heel tof om deel uit te maken van de Ladies van WPZK 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s