Een dagje naar Blankenberge

Lang weekend dus uitstapke gepland: dagje naar zee. Leo en An zijn er op vakantie in Blankenberg evenals os Drea en Thieu. We spreken allemaal af om rond een uur of 11 bij ozze Leo samen te komen.

Alle plaatskes zijn bezet in ozzen otto en ozze va mag natuurlijk vooraan. Zo kan hij alles vanop de 1ste rij meevolgen. Het is alweer enige jaren geleden dat hij nog es aan zee was. Het is rustig rijden en we arriveren half de voormiddag op onze bestemming. Gezellig zo samen met een taske koffie wat bijkletsen.

Het is buiten wat winderig maar droog en een 20°. Eerst maken we een wandeling met ozze va over den dijk in Blankenberge richting haven. Er is hier altijd wat te beleven en het is er gezellig druk.

Het gezellig bankske aan de jachthaven nodigt uit 😛

 

 

Op de terugweg nog even een terraske doen en dan mag ozze va in de zetel aan ’t raam verder genieten van het uitzicht op de duinen en de zee. Wij gaan dan nog een korte wandeling maken naar Zee-Brugge. Via het brede strand lopen we met de wind mee.

 

Het zonneke komt er regelmatig door en we wandelen door tot aan de haven. Os An weet hier een supergezellig plaatske uit de wind in het zonneke waar Ils ik ikzelf niet meer wegwillen terwijl de anderen nog even de haven verder in wandelen.

Hoog tijd nu om terug te keren en we nemen het duinenpad. We zijn in elk geval goed uitgewaaid en eten nog een fritje van de frituur vooraleer we terug naar huis rijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s