Van 3D Lunch in Gistel naar Q Beachhouse in Oostende

Ook dit jaar planden we enkele daagjes Oostende want een jaarlijks bezoek aan ’t Q Beachhouse gaan we niet overslaan. De weergoden voorspellen niet veel goeds maar… blijkbaar hadden we ons uitstapke verdiend want het wisselvallige weer wisselde af met zon en wolkskes maar niet te veel wind.

We plannen altijd een lunch bij 3D in Gistel bij ons vertrek. Het is vakantie en een doordeweekse dag maar het is er gezellig druk. Carmen en Dennis maken even tijd om hallo te zeggen maar klanten moeten verdergeholpen worden. We zitten op een gezellig plaatske aan ’t raam en Dinska zorgt ervoor dat we niks tekort komen. De zaak is dit jaar volledig gerenoveerd en het ziet er echt super uit. Ook de kaart werd vernieuwd en het is weer moeilijk kiezen tussen al die lekkernijen.

http://www.3d-lunch.be/

We spreken af om morgen samen een bezoek te brengen aan ’t Q Beachhouse. Super !

Het is prachtig weer in Oostende als we een wandeling maken. Het is er gezellig druk en we wandelen voor het eerst over de nieuwe pier die een heel eind de zee ingaat.

Op de terugweg kunnen we het niet laten om al even een kijkje te nemen en we vinden zelfs een heel tof plaatske op het Q Beachhouse-terras.

Het is wel grappig om te zien dat op de achtergrond van Eric zijn foto’s iemand zeer content is om mee op de foto te mogen 🙂

We nemen ook nog een kijkje in de studio:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s