Max is dood

Vrijdagnamiddag, tijdens onze verkenningswandeling, vonden we Max niet terug. De nieuwjaarskaartjes van de buren moesten nog in de brievenbussen dus dat was mooi meegenomen. Het was reeds vrij donker. Ongelukkig keerden we terug huiswaarts en ging ik mijn avondshift doen op de wachtpost.

We bleven hopen maar wisten wel dat hoe langer hij wegbleef, hoe kleiner de kans was dat hij goed terugkwam. Het niet weten is dan ook heel moeilijk om te verwerken. Zaterdag voor mijn shift nog even een wandelingetje maken. Als we bij Anita de straat oversteken en Eric opzij kijkt, merkt hij ozze Max op. Hij ligt naast de straat, helemaal uitstrekt, bij Anita voor het huis. Het rare is dat we hem gisteren niet zien liggen hebben. Toch even schrikken en met de kruiwagen brengen we hem thuis. Eric heeft ozze Max een plaatske gegeven in onze tuin.

We weten niet wat er gebeurt is, enkel een vermoeden dat hij aangereden werd door een auto. Ondanks dit alles, zijn we content dat we hem vonden want het is verschrikkelijk als je niets weet.

Er komt voorlopig toch zeker geen nieuwe poes, want zoals ozze Max, zijn er geen 2.

3 gedachtes over “Max is dood

  1. JE HEBT VEEL VERDRIET OVER JE GOEDE HUIS DIER JE VERGEET DAT NIET ZO SNEL OOK NIET HIJ WAS JE GOEDE VRIEND OOK MAAR ALS JE OVER BENT IN JE VERDRIET DAN HOOP IK WEL DAT JE EEN ANDEREN ZULT NEMEN DE MENSEN ZEGGEN TE SNEL ZO EENE KAN IK NIET MEER KRIJGEN ALS JE HEM ZO OP VOERT ZO DAT JE NU HEBT GEDAAN HEBT KRIJGT JE WEL ZO EEN GOEDE VRIEND TERUG ZEKER EN VAST OOK

    • DAT VINDT IK HEEL ERG ALS JE HUIS DIER VERLIEST DAT IS TOCH IETS VAN JE EIGEN OOK DAT JE DAAR VEEL VERDRIET OVER HEBT DAT DOET ERG VEEL PYN OOK HET VERDRIET GAAT ZOMAAR NIET WEG OOK VEEL STERKEN NOG EN HOOP DAT JE WEL EEN ANDEREN HUIS DIER VINDT DAN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s