Assisteren bij de reva

We kregen toestemming om als vrijwilligers te komen assisteren bij het Kerstfeestje op de Reva.  Zowel de 23ste, als de 24ste konden de mensen langskomen op de ergo voor een hapje en drankje. Op  30 en de 31 werd dit concept herhaald.

Wekelijks wordt er een kookactiviteit georganiseerd voor de patiënten, dus dat komt goed uit.

Al vlug stond er een gevarieerd kerstbuffet te pronken met zelfgemaakte maïssoep, zelfgebakken koekjes, toastjes met eier- en tonijnsalade, pralinnekes,… ook de patiënten brachten veel lekkers mee, teveel om op te noemen.

Ook de volgende dagen was de sfeer “lekker” gezellig. Er werd heel wat geimproviseerd: pompoensoep met korstjes, brood met pizzakruiden in de oven, pistolekes met zongedroogde tomaten en olijven, croque met kaas, choccopap, lekker fris zelfgemaakt fruitssap, speculaasjes, …

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Jos bracht nog een lekkere “rol stokbrood gevuld met kruidenkaas en hespblokjes..Superlekker.

Ook Annneke was weer van de party. Eigenlijk heet ze Leentje maar ik vergis me telkens weer. Als ik Anneke roep, luistert ze trouwens ook 🙂

 

We hebben ons heel goed geamuseerd en weer heel wat nieuwe dingen geleerd. Het werden deugddoende dagen tijdens de kerstperiode en onze inzet werd dus dankbaar beloond met de blije gezichten van patiënten en de ergo-therapeuten. We werden dan zelf ook nog es extra verwend met een lekkere fles Groot Geluk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s