Groetjes aan mijn schoonmoeder

Na zijn 90ste verjaardag wou hij naar os moe; dat was zijn wilsuiting. Va Willems is vrijdag thuis gestorven.

Hij miste os moe en ondanks alle eerdere tegenslagen, bleef het bij hem altijd een heel welkom thuiskomen. Hij was er altijd geejere bij 🙂 en klaagde nooit.

Den hof met zijn groententuin onderhouden, meehelpen in het huishouden en zijn duiven verzorgen behoorden vroeger tot zijn dagelijkse taken. Toen hij minder mobiel werd, nam Danny initiatief om het zware werk over te nemen. Boontjes plukken, de patatten schillen, de duiven voederen kon hij dan nog zelf zodat zijn dag gevuld was en hij voldoende beweging kreeg.

Zowel Els, de vaste thuishulp als de verpleegsters hadden hem graag. Er zijn tal van familiemomenten die we nooit zullen vergeten en die we zullen koesteren.

Na zijn 90ste verjaardag ging het bergafwaarts. Een beurtrol werd opgestart om hem gezelschap te houden wat zeker geen zware opgave was. Gewoonlijk rustte hij in zijn relaxzetel, en we keken op TV naar de veldcross of een natuurfilm over beestjes.

Zo zal ik hem ook altijd blijven herinneren. Genieten van kleine dingen,

Maar stilaan ging het bergaf en vrijdagnamiddag, net voor ik naar mijn werk vertrok, gaf ik hem nog een kus en vroeg hem de groetjes te doen aan os moe.

11015105_10206188131288945_8520144020869044272_n[1]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s