Culinair weekend Zonnehuis Staden

Het jaarlijkse weekenduitstapje werd een culinaire voltreffer. Enkele jaren geleden werd de slogan “eten om te leven, leven om te eten” in het leven geroepen. Nog steeds is dit de hoogste prioriteit in uitstapkes met de familie van Eric.

Eigenlijk niet voor publicatie maar toch :

  • vrijdag avond : stoemp
  • zaterdag ochtend : spek met eieren
  • zaterdag middag : brood en bijval , of pannenkoeken ?
  • zaterdag avond :  spaghetti
  • zondag ochtend : brood en bijval ( of hier pannenkoeken ? )
  • zondag middag : kaastafel

Wordt het ne keer pannenkoeken , of martino’s en boterhammen met bijval.

Ik denk dat ik tegen dat we daar aankomen op vrijdag ook wel een klein hongertje ga hebben , maar we hebben allicht iets bij om te eten 🙂 !!

Een wandelingetje om ons eten te helpen verteren, is een must.

De vakantiehoeve “open huis” is top voor een verblijf met groepen. In deze schapenboerderij worden zeldzame rassen gekweekt. Het domein is prachtig met een wandelpad tussen de vijvers en de schapenweides.

We zijn meer dan welkom in de schapenstal.

Hier zijn we toeschouwers van een heel fijne gebeurtenis. Er werden namelijk 2 lammetjes geboren.

We keren allen voldaan huiswaarts met een ommetje langs de zee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s